Συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ ο Zverev (vid)

 
Συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ ο Zverev (vid)
© Roland Garros / FFT
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 17:47

Αφού βγήκε κερδισμένος από ένα πολύ κλειστό 1ο σετ, ο Alexander Zverev πάτησε το γκάζι και συνέτριψε με 3-0 σετ στη συνέχεια τον David Goffin, για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Συνεχίζει το νικηφόρο του σερί που ξεκίνησε από τη Ρώμη ο Alexander Zverev, ο οποίος επιβλήθηκε του David Goffin με 7-6 (4), 6-2, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τους "32" του Roland Garros.

O πρωταθλητής της Ρώμης και ημιφιναλίστ τα 3 τελευταία χρόνια στο Παρίσι (2021, 2022, 2023), δεν μπόρεσε να βρει το break στο 1ο σετ, χάνοντας και ένα set point στο 6-5, αλλά κατάφερε να το κερδίσει στο tie-break με 7-4 και μετά απ' αυτό το παιχνίδι άνοιξε.

Στα 2 επόμενα σετ ο Γερμανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, "έσπασε" 4 φορές - από 2 σε κάθε σετ - το σερβίς του Goffin και έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, που ήταν στο ίδιο game στο 2-1 του 2ου σετ, για να φτάσει χωρίς πρόβλημα στην καθαρή επικράτηση.

Ο φορμαρισμένος Zverev θα περιμένει την αναμέτρηση του Luciano Darderi με τον Tallon Griekspoor, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο. Μια αναμέτρηση που προς το παρόν δεν έχει αφήσει η βροχή να γίνει, όπως και όλες σχεδόν όσες είναι στα εξωτερικά γήπεδα τις δυο τελευταίες μέρες!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots