Πρόκριση και στο μικτό για Djokovic

 
Πρόκριση και στο μικτό για Djokovic
tn team Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 14:57

Πλώρη για δυο μετάλλια έχει βάλει ο Novak Djokovic, που προκρίθηκε μαζί με τη Nina Stojanovic στα προημιτελικά του μικτού διπλού.

Ο Djokovic κυριαρχεί φέτος στις σπουδαιότερες διοργανώσεις και απ' ότι φαίνεται δεν πάει πίσω ούτε όταν αγωνίζεται στα διπλά.

Τον περασμένο Ιούνιο είχε παίξει στο διπλό του Mallorca Championships μαζί με τον φίλο του Carlos Gomez-Herrera, που δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, και τον βοήθησε να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Οι δυο τους παρέμειναν αήττητοι όλη την εβδομάδα, απλά δεν αγωνίστηκαν στον τελικό επειδή ο Djokovic έπρεπε να αναχωρήσει για το Wimbledon.

Σήμερα, ο Djokovic ξεκίνησε μια ακόμα πορεία σε ομαδικό ταμπλό, στο μικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων, πηγαίνοντάς τα ξανά περίφημα. Στην πρεμιέρα του επιβλήθηκαν μαζί με τη Nina Stojanovic των Βραζιλιάνων Luisa Stefani και Marcelo Melo με 6-3, 6-4 και μπήκαν στα προημιτελικά.

Συνεπώς, αύριο ο Nole θα αγωνιστεί σε δυο προημιτελικούς. Στα προημιτελικά του μονού θα αντιμετωπίσει τον Kei Nishikori, ενώ αργότερα θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού, με το γερμανικό δίδυμο των Laura Siegemund και Kevin Krawietz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots