Η ερώτηση που εκνεύρισε τον Medvedev

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tennisnews team Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 - 17:46

Μετά από μια δύσκολη νίκη, ο Daniil Medvedev δέχτηκε μια ερώτηση για την τιμωρημένη Ρωσία και εκνευρίστηκε τόσο, που ζήτησε να μην ξαναδεί τον δημοσιογράφο για το υπόλοιπο τουρνουά!

Σε μια δύσκολη μέρα εξαιτίας της ζέστης, ο Medvedev κινδύνεψε απέναντι στον Fabio Fognini, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο 3ο σετ και να μπει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά από το ματς, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Medvedev κάτι εντελώς εξωαγωνιστικό, καθώς και προσβλητικό, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ρώσο: "Εσείς οι Ρώσοι αθλητές, κουβαλάτε κάποιο στίγμα σαν 'cheaters' σ' αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες; και πώς νιώθεις γι' αυτό;"

Η ερώτηση φυσικά αναφέρεται στο ζήτημα της τιμωρίας της Ρωσίας από τη WADA, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι αθλητές να αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως εκπρόσωποι της Ρωσικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας, χωρίς να φορούν τα διακριτικά της χώρας τους.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Medvedev απάντησε: "Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν θα απαντήσω μια ερώτηση. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Νομίζω πως πρέπει να τον διώξουμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν θέλω να τον ξαναδώ."

Αύριο ο Medvedev θα επιστρέψει στο Ariake Tennis Park, για να αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta με φόντο μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots