Ισοπεδωτικός Nole στην 4άδα (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 13:25

Ο Novak Djokovic "εξουδετέρωσε" σαν σε προπόνηση τον Kei Nishikori με 6-2, 6-0 και προκρίθηκε στην τελική 4άδα των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να ανεβεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Το timing μοιάζει να είναι καλύτερο από ποτέ, όχι μόνο για το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του Novak Djokovic, αλλά και για το εξωπραγματικό επίτευγμα του "Golden Slam", το οποίο γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ρεαλιστικό για τον Σέρβο.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, συνέτριψε τον "χάλκινο" Ολυμπιονίκη του 2016, Kei Nishikori, με 6-2, 6-0 σε 70 μόλις λεπτά παιχνιδιού.

Ο τρομερός Nole κέρδισε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους από τον Nishikori, 59 έναντι 31. Δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του, αντιμετωπίζοντας ένα break point μόνο σε ολόκληρο το παιχνίδι, στο ξεκίνημα του 2ου σετ, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 10 δικές του ευκαιρίες για να "σπάσει" το σερβίς του Ιάπωνα 2 φορές στο 1ο σετ και 3 στο 2ο, στο οποίο έκανε το bagel.

Ο Djokovic δείχνει ασταμάτητος και απέχει πλέον 2 νίκες από το να κερδίσει τον σημαντικότερο τίτλο που λείπει από την πολύ πλούσια συλλογή του.

Θα μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, όταν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Alexander Zverev με τον Jeremy Chardy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots