"Ακόμα καλύτερα στους επόμενους Ολυμπιακούς" (vid)

 
"Ακόμα καλύτερα στους επόμενους Ολυμπιακούς" (vid)
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 15:53

Με ψηλά το κεφάλι κι ένα αισιόδοξο μήνυμα αποχαιρετούν το Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στις δηλώσεις που έκαναν για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αμφότεροι οι δυο πρωταθλητές μας στάθηκαν στο πόσο ξεχωριστή ήταν η εμπειρία τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ θέλησαν να κρατήσουν τις καλές στιγμές και ήδη ανυπομονούν για τους επόμενους, με τη Μαρία να δίνει το αισιόδοξο μήνυμα πως θα είναι ακόμα καλύτεροι παίκτες το 2024.  

"Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε 3 και όχι σε 4 χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ γι' αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα", είπε η Σάκκαρη.

"Είχαμε συνολικά και οι δυο μας 5 νίκες, πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα απ' τους αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας, ήταν μια σκέτη απόλαυση", είπε ο Τσιτσιπάς.

Θυμίζουμε πως τόσο η Σάκκαρη, όσο και ο Τσιτσιπάς, πέτυχαν από 2 νίκες στα μονά και έφτασαν μέχρι τη φάση των "16". Στο μικτό διπλό πέτυχαν μια νίκη και έφτασαν στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν σήμερα από την Ashleigh Barty και τον John Peers.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots