Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 18:45

Το Ολυμπιακό τουρνουά θα συνεχιστεί την Παρασκευή με τους ημιτελικούς του μονού ανδρών, ενώ θα γίνουν γνωστοί και οι πρώτοι νικητές, αφού θα ολοκληρωθεί το διπλό ανδρών.

Στις 09:00 ώρα Ελλάδας θα αρχίσει και αύριο η δράση στα γήπεδα του Ariake Tennis Park. Στο Centre Court το πρόγραμμα θα ανοίξουν Karen Khachanov και Pablo Carreno Busta, στον πρώτο ημιτελικό του μονού ανδρών.

Θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού, Novak Djokovic, αλλά και στον πάντα υπολογίσιμο Alexander Zverev.

Τρίτος και τελευταίος αγώνας στο πρόγραμμα του Centre Court για την Παρασκευή θα είναι ο τελικός του διπλού ανδρών, στον οποίο θα αναμετρηθούν δυο ομάδες από την Κροατία. Οι Nikola Mektic και Ante Pavic θα αντιμετωπίσουν τους Marin Cilic και Ivan Dodig.

Γνωστοί θα γίνουν βεβαίως και οι τρίτοι Ολυμπιονίκες του διπλού ανδρών, αφού νωρίτερα θα γίνει στο Court 1 το παιχνίδι του χάλκινου μεταλλίου, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα γίνουν και οι ημιτελικοί του μικτού διπλού, όπου επίσης συμμετέχει ο Djokovic.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (30/07):

Centre Court:
09:00 Karen Khachanov v. Pablo Carreno Busta
11:00 Novak Djokovic v. Alexander Zverev
13:00 Mektic/Pavic v. Cilic/Dodig

Court 1:
09:00 Krajicek/Sandgren v. Daniell/Venus
11:00 Pavlyuchenkova/Rublev v. Barty/Peers
13:00 Vesnina/Karatsev v. Stojanovic/Djokovic

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots