Θα παίξει μεικτό στους Ολυμπιακούς ο Τσιτσιπάς

 
Θα παίξει μεικτό στους Ολυμπιακούς ο Τσιτσιπάς
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 - 22:34

Έτοιμος να παίξει σε τρία event και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σε σημερινές του δηλώσεις για το SDNA από το Παρίσι, ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών είπε ότι πήρε την απόφαση να παίξει τελικά στο μεικτό διπλό με τη Μαρία Σάκκαρη και, αν τελικά προκριθούν με τον Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό, θα είναι έτοιμος για να παίξει και εκεί σε τρία διαφορετικά event, όπως κάνει αυτές τις ημέρες για το Roland Garros.

"Θα παίξω και στα τρία event", απάντησε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει αν καταφέρει να πάρει μέσα από το Roland Garros την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και ο Πέτρος.

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα το τοπίο ήταν θολό, με τον Στέφανο να κλίνει περισσότερο στο να μην κατεβεί στο μεικτό, αν χρειαστεί να παίξει και διπλό στους Ολυμπιακούς, μιας και έβαζε σε προτεραιότητα το παιδικό όνειρο που μοιράζονται με τον Πέτρο.

Αυτή τη στιγμή όμως, και μετά από την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή σε τρία event και στο Roland Garros, νιώθει έτοιμος να το κάνει και στους Ολυμπιακούς, που θα γίνουν σε 1,5 μήνα στα ίδια γήπεδα.

"Τα μεικτά έχουν πολλή πλάκα, έχω να παίξω πολύ καιρό και η πρώτη γεύση που είχα πάρει μου άρεσε, μου άρεσε η δυναμική του. Σε ό,τι αφορά το διπλό με τον αδερφό μου, είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι το οποίο θέλουμε και οι δύο", ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, για τη συμμετοχή του στα τρία event του Roland Garros.

Θυμίζουμε πως αύριο θα ξεκινήσει την προσπάθειά του και στα δυο ομαδικά ταμπλό, παίζοντας στο διπλό με τον Πέτρο και στο μεικτό με τη σύντροφό του, Paula Badosa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots