Σάκκαρη: "Δύσκολο να φεύγω τόσο νωρίς" (vid)

 
Σάκκαρη: "Δύσκολο να φεύγω τόσο νωρίς" (vid)
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 19:32

Στη σύντομη δήλωση που έκανε πριν την αποχώρησή της από το Παρίσι, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της και τη δυσκολία των τελευταίων ωρών, προσπαθώντας την ίδια στιγμή να δει την αισιόδοξη πλευρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Είναι δύσκολο να φεύγω τόσο νωρίς από το Ολυμπιακό Χωριό και τους Αγώνες. Ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος. Οι τελευταίες ώρες δεν είναι ευχάριστες, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ευτυχώς στο τένις έχουμε ευκαιρίες συνέχεια γιατί έχουμε αγώνες όλη τη χρονιά. Όμως Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι. Θα πρέπει να περιμένουμε άλλα 4 χρόνια."

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη, όπως και το 2021 στο Τόκιο, έφτασε μέχρι τη 16άδα στο μονό των Ολυμπιακών, όπου αποκλείστηκε από τη Marta Kostyuk, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε εύκολα να είχε κερδίσει.

Όσο για τις επόμενες "ευκαιρίες", οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς αυτή την περίοδο στο κορυφαίο tour κι έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα χρειαστεί να ταξιδέψει στον Καναδά άμεσα, ώστε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις σκληρές επιφάνειες και στο κλίμα του Τορόντο.

Εκεί θα αγωνιστεί την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα (5-11 Αυγούστου), για το 1000άρι του Καναδά. Μια εβδομάδα αργότερα (12-18 Αυγούστου) θα παίξει στο 1000άρι του Σινσινάτι και έπειτα θα πάει στη Νέα Υόρκη για το μεγάλο ραντεβού του US Open (26 Αυγούστου - 8 Σεπτεμβρίου).

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots