Νικητής των εκλογών ο... Τσιτσιπάς!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς!
Στέφανος Τσιτσιπάς! Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 - 11:12

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές κατά την πεντάωρη μάχη του με τον Stan Wawrinka, που έγινε ανήμερα του Β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

apostoli

Μετά από 5 ώρες και 9 λεπτά μιας συγκλονιστικής μάχης, μπορεί ο 20χρονος πρωταθλητής μας να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Roland Garros, σίγουρα όμως έφερε πάρα πολλούς νέους ανθρώπους στο άθλημα, όπως δείχνουν και τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ σημείωσε μέσο όρο 10,2% στο γενικό και 14,2% στο δυναμικό κοινό, κατά τη διάρκειας της "μαραθώνιας" αναμέτρησης, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 και ολοκληρώθηκε μετά τις 20:00!

Για μισή ώρα περίπου, η τηλεθέαση έφτασε στο 17,8% και ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, που συζητούσαν τα αποτελέσματα των εκλογών, αφού θυμίζουμε πως ο αγώνας έγινε ανήμερα του Β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως τις περισσότερες από τις υπόλοιπες ώρες της Κυριακής, η τηλεθέαση της EΡΤ Sports ήταν λίγο πάνω από το μηδέν, που σημαίνει πως ο Τσιτσιπάς ήταν αναμφίβολα αυτός που κέρδισε της εκλογές την περασμένη Κυριακή!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots