Έως 20.000 θεατές ανά ημέρα στο Roland Garros

 
Έως 20.000 θεατές ανά ημέρα στο Roland Garros
Έως 20.000 θεατές ανά ημέρα στο Roland Garros
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - 21:52

Όπως λένε οι πληροφορίες από την FFT, το Roland Garros στοχεύει στη φιλοξενία έως 20.000 φιλάθλων τη μέρα σε όλα τα γήπεδα για τους πρώτους γύρους της διοργάνωσης και στους 10.000 φιλάθλους στους τελικούς γύρους.

Να γεμίσει τα γήπεδά του κατά 50% έως 60% φαίνεται πως είναι ο μεγάλος στόχος της γαλλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης για το Roland Garros, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα. Η FFT συνεργάζεται με τη γαλλική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή για να κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο για το Roland Garros και εφόσον τον καιρό της διοργάνωσης επιτρέπονται θεατές σε αθλητικές διοργανώσεις, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να φιλοξενήσει όσους περισσότερους μπορέσει.

Το 60% δεν είναι καθόλου μικρό ποσοστό και μεταφράζεται σε 10.000 φιλάθλους περίπου για τις ημέρες των τελικών, που θα γίνονται όλοι στο Court Philippe Chatrier, καθώς και στους 20.000 φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα αθροιστικά, δηλαδή όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

Η FFT έχει ανακοινώσει ήδη πως θα ξεκινήσουν να πωλούνται εισιτήρια από αυτή την εβδομάδα για τα μέλη της γαλλικής οικογένειας του τένις, ενώ θα είναι διαθέσιμα για όλους τα εισιτήρια από τις 9 Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως το Roland Garros θα ξεκινήσει την εβδομάδα 21-26 Σεπτεμβρίου με τα προκριματικά και οι αγώνες για τα κύρια ταμπλό θα γίνουν από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots