Το ξέσπασμα του Fognini: "Είμαι ηλίθιος" (vid)

 
Το ξέσπασμα του Fognini: "Είμαι ηλίθιος" (vid)
tn team Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - 12:12

Δεν έψαξε για καμιά δικαιολογία ο Fabio Fognini μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros, όμως τα έβαλε με τον εαυτό του, για τη συμπεριφορά του σε κάποια games.

Όταν ένας Ιταλός δημοσιογράφος ρώτησε συγκεκριμένα τον Fognini για το εναρκτήριο game του 2ου σετ, στο οποίο ο Fognini ήταν μπροστά με 40-0 και τελικά υπέστη break - και μάλιστα σε ένα game που είχε συνολικά 24 πόντους - ο Ιταλός παίκτης εξήγησε πως συνέχεια το κάνει αυτό, είναι δηλαδή μπροστά με 40-0 ή 40-15 και συμπεριφέρεται σα να έχει κερδίσει ήδη το game.  

"Είμαι ηλίθιος Rico (το όνομα του δημοσιογράφου). Είμαι ηλίθιος. Μόλις φτάσω στο 40-0 ή στο 40-15, συμπεριφέρομαι λες και θα κερδίσω το game. Το είπα και στον Alberto (έναν άλλον Ιταλό δημοσιογράφο), είμαι ηλίθιος, δεν έχει νόημα να ψάξω για δικαιολογίες. Είναι όλο δικό μου το λάθος. Δεν είναι ότι ο άλλος παίκτης τα πάει καλά, είμαι 40-0 πάνω. Είμαι 40-0 πάνω και απλά κάνω τη ζωή μου δύσκολη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Έκανα κακό παιχνίδι και έπαιξε καλό τένις, οπότε δίκαια έχασα τον αγώνα."

Ο Fognini ηττήθηκε από τον Delbonis με 6-4, 6-1, 6-3 στον 3ο γύρο του Roland Garros. Αύριο, ο Αργεντινός θα αντιμετωπίσει τον Alejandro Davidovich Fokina, για μια θέση στα προημιτελικά του παρισινού Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots