"Έχασε" τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Roland Garros / FFT
tennisnews team Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 - 8:50

Συγκλονίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που "έχασε" τη γιαγιά του μόλις 5 λεπτά πριν μπει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic και της αφιέρωσε την προσπάθειά του και το έπαθλο της 2ης θέσης. Η συγκινητική του δημοσίευση.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του Roland Garros, απεβίωσε η μητέρα του Απόστολου Τσιτσιπά. Ο Στέφανος, που έμαθε τα άσχημα νέα λίγο μετά τον τελικό, ανακοίνωσε την είδηση μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα social media, αφιερώνοντας τη συνολική του πορεία στη γυναίκα που μεγάλωσε τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του.

H ανάρτηση του Στέφανου:

"Η ζωή δεν είναι μόνο νίκη ή ήττα. Είναι το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή στην ζωή είτε μόνος ή με άλλους. Είναι, το να ζεις μια ζωή γεμάτη νόημα χωρίς μιζέρια και απόρριψη. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις είναι κάτι αλλά δεν είναι το παν. Πέντε λεπτά προτού μπω στο γήπεδο, η αγαπημένη μου γιαγιά έχασε την μάχη για την ζωή.

Μια σοφή γυναίκα που είχε πίστη στην ζωή και θέληση να παρέχει που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο ον έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους σαν και αυτήν σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό γιατί άνθρωποι σαν και αυτήν σε κάνουν να νοιώθεις ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Θα ήθελα να πω πως ανεξάρτητα από την ημέρα, κατάσταση ή συνθήκη, αυτό το έπαθλο είναι αφιερωμένο σε αυτήν και μόνο σε αυτήν.

Σε ευχαριστώ που ανέθρεψες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν πιθανό."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots