Χάνει το Roland Garros ο Monfils

 
Gael Monfils
Gael Monfils © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 - 17:37

O Gael Monfils θα χάσει τα δυο τελευταία τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Roland Garros, εξαιτίας ενός τραυματισμού στη φτέρνα. Η ανακοίνωσή του.

O Monfils δεν θα αγωνιστεί στο Grand Slam της πατρίδας του αυτή τη χρονιά, καθώς μια μέρα μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Elina Svitolina, ενημέρωσε τον κόσμο πως θα κάνει μια επέμβαση αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη φτέρνα.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα δυο τελευταία τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, στο 250άρι της Λυών και στο Roland Garros, στοχεύοντας να επιστρέψει πριν από το Wimbledon.

"Με λύπη ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το Open Parc της Λυών και το Roland Garros την επόμενη εβδομάδα. Με ταλαιπωρεί μια άκανθα της πτέρνας από το Monte-Carlo στη δεξιά μου φτέρνα, κάτι που με εμποδίζει να κινούμαι καλά στο court. Αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση αυτή την εβδομάδα για να διορθώσω το πρόβλημα πριν επιστρέψω στους αγώνες", έγραψε ο Monfils στα social media.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots