Halep: "Έπαθα κρίση πανικού και δεν ήξερα τι να κάνω"

 
Simona Halep
Simona Halep © Roland Garros / FFT
tn team Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 - 9:44

Όπως αποκάλυψε μετά την ήττα της από την Qinwen Zheng στο Roland Garros, η Simona Halep πέρασε μια κρίση πανικού την ώρα του αγώνα κάτι που εμφανώς επηρέασε και την εικόνα της.

Η Halep ήταν μπροστά με σετ και με break στην αναμέτρησή της με την Zheng για τον 2ο γύρο του Roland Garros στο 6-2, 2-1, όμως έκτοτε έχασε 11 games και κέρδισε μόλις ένα, δείχνοντας τελείως χαμένη στο court.

Όπως αποκάλυψε μετά το παιχνίδι, η πρωταθλήτρια του Roland Garros του 2018 έπαθε κρίση πανικού την ώρα του αγώνα και δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί.

"Έπαθα κρίση πανικού. Δεν ήξερα πως να το χειριστώ, γιατί δεν είναι κάτι που παθαίνω συχνά. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα και δεν ήταν ξεκάθαρο το τι συνέβαινε στο μυαλό μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή", είπε χαρακτηριστικά η Halep στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για φέτος στο Roland Garros.

"Μπορώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτή η κρίση. Δυο χρόνια πέρασα τραυματισμούς και είχα πολλή πίεση με την πανδημία και όλα όσα έγιναν. Οπότε σήμερα ξέσπασε για λίγο. Το μυαλό μου δεν ήταν δυνατό, αλλά τώρα είμαι καλά και μπορώ να χαμογελάω", πρόσθεσε η 30χρονη Ρουμάνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots