Έκανε παράπονα για το πρόγραμμα ο Zverev: "Ξεκάθαρο το ποιος θέλουν να προκριθεί"

 
Έκανε παράπονα για το πρόγραμμα ο Zverev: "Ξεκάθαρο το ποιος θέλουν να προκριθεί"
© Roland Garros / FFT
tn team Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 - 10:20

O Alexander Zverev παραπονέθηκε για μια ακόμα φορά για το πρόγραμμα, θεωρώντας πως είναι ευνοϊκό για τον επόμενο αντίπαλό του, Carlos Alcaraz.

"Καταλαβαίνω πως είναι το νέο πρόσωπο του τένις, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το πρόγραμμα. Είναι ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση πηγαίνουν τα πράγματα και ποιον θέλουν οι διοργανωτές να προχωρήσει στο τουρνουά", είπε χαρακτηριστικά ο Zverev, στις δηλώσεις που έκανε χθες στα γερμανικά media, μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Alcaraz αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά βράδυ χθες, στη νίκη του με 3-0 σετ επί του Karen Khachanov. Οι συνθήκες το βράδυ φαίνεται να είναι ευνοϊκές για το παιχνίδι του 19χρονου Ισπανού, ενώ όπως πηγαίνει το ανδρικό ταμπλό, είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί στο night session και ο αγώνας του Zverev με τον Alcaraz, με τον Zverev να μην έχει αγωνιστεί καμιά φορά μέχρι στιγμής τη νύχτα.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες ο Zverev είχε εκφράσει ξανά παράπονα για το πρόγραμμα, εκείνη τη φορά από τη διοργάνωση της Μαδρίτης, επειδή ο αγώνας του είχε προγραμματιστεί αρκετά αργά. Ο Zverev είχε ηττηθεί από τον Alcaraz σε εκείνο το τουρνουά και ξέσπασε κατά της ΑΤΡ και της διοργάνωσης μετά το παιχνίδι, εξηγώντας πως αναγκαζόταν για δυο νύχτες να κοιμάται πολύ αργά εξαιτίας του προγράμματος και να μην ξεκουράζεται.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots