"Φύγε!" - Το ξέσπασμα του Rune στο box του και οι δηλώσεις του (vid)

 
"Φύγε!" - Το ξέσπασμα του Rune στο box του και οι δηλώσεις του (vid)
tn team Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 - 14:16

Ένα βίντεο με τον Holger Rune να φαίνεται πως διώχνει τη μητέρα του από το box του έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ωστόσο ο ίδιος ο 19χρονος είπε πως δεν απευθυνόταν στη μητέρα του και εξήγησε τη συμπεριφορά του.

Τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον Rune να φωνάζει "φύγε" στο box του και αμέσως μετά να αποχωρεί η μητέρα του από αυτό, έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο.

Ο 19χρονος Δανός ηττήθηκε σε ένα κλειστό παιχνίδι από τον Casper Ruud στα προημιτελικά του Roland Garros με 6-1, 4-6, 7-6 (2), 6-3 και αυτή ήταν μια στιγμή που έχασε την ψυχραιμία του, ξεσπώντας στο box του, όχι όμως στη μητέρα του, όπως διευκρίνισε αργότερα.

"Πρώτα απ' όλα, δεν είπα στη μητέρα μου να φύγει από το στάδιο. Ήταν ένα άλλο άτομο, οπότε αυτό που λέτε είναι λάθος", εξήγησε ο 19χρονος.

"Φυσικά είναι απογοητευτικό να είσαι στον πρώτο σου προημιτελικό σε Grand Slam και να παίζεις πολύ χειρότερα απ' ότι συνήθως, ειδικά στο 1ο σετ. Δεν χτυπούσα τις μπάλες όπως θα ήθελα και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό", πρόσθεσε ο νεαρός Δανός.

Αργότερα έγραψε στα social media: "Αγαπώ τη μητέρα μου και δεν την έδιωξα από το στάδιο. Όταν είμαι απογοητευμένος με βοηθάει να αποχωρεί από το στάδιο είτε η μητέρα μου, είτε ο προπονητής μου, για να μην έχω δυο άτομα εκεί. Επίσης είχε φύγει και στον αγώνα με τον Στέφανο (Τσιτσιπά), για να χαλαρώσω λίγο. Είναι δική της απόφαση, όχι δική μου."

Η μητέρα του υποστήριξε αυτή την εκδοχή επίσης, λέγοντας με τη σειρά της: "Είχα φύγει και στον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ένα σημείο. Όταν ο Holger έχει πολλά στο κεφάλι του, κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να έχει έναν άνθρωπο εκεί, τον προπονητή του. Το ίδιο επέλεξα να κάνω και σήμερα, για να του δώσω τη δυνατότητα να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό του. Προφανώς ήταν κουρασμένος, ήταν αργά και σκέφτηκα ότι μπορεί να τον βοηθούσε."

Πάντως η συμπεριφορά του Rune δεν σχολιάζεται με τα καλύτερα λόγια, τόσο από τους φίλους του τένις στα social media, όσο και από τους τηλεοπτικούς σχολιαστές.

"Είναι πολύ νέος και πρέπει να μάθει κάποια πράγματα. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του. Μιλούσε υπερβολικά πολύ στο box του, πρέπει να μπορεί να κρατάει τις ισορροπίες", είπε για το Eurosport o Alex Corretja.

Ο Rune επίσης σχολιάστηκε αρνητικά και για τη χειραψία του με τον Ruud στο τέλος της αναμέτρησης, που έδειξε φανερά την ενόχλησή του και δεν ήταν ευγενικός προς τον αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots