Διπλά στο Roland Garros οι αδερφοί Τσιτσιπά

 
Διπλά στο Roland Garros οι αδερφοί Τσιτσιπά
tn team Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 - 12:07

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο Roland Garros, αφού θα αγωνιστούν για 1η φορά μαζί στο Grand Slam του Παρισιού.

Οι δυο Έλληνες τενίστες, οι οποίοι έχουν βελτιωθεί πολύ και δίνουν πολύ κλειστές μάχες ακόμα και με τα κορυφαία ζευγάρια της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστούν για 1η φορά στο Roland Garros κι έτσι θα συμπληρώσουν το καρέ των Grand Slams, αφού έχουν λάβει μέρος σε όλα τα υπόλοιπα.

Θυμίζουμε πως τους τελευταίους μήνες ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος κάνει πλέον φουλ σεζόν στο ATP Challenger Tour και αρκετές φορές συμμετέχει και στα κορυφαία τουρνουά του πλανήτη με τον αδερφό του, Στέφανο, είναι στο Νο.1 της χώρας μας στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών και στο Νο.121 του κόσμου. Ο Στέφανος βρίσκεται στο Νο.158, με career high στο Νο.64, αλλά βεβαίως συμμετέχει μόνο σε λίγα τουρνουά το χρόνο.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά είχαν πετύχει και την πρώτη τους νίκη φέτος σε Grand Slam, στη Μελβούρνη για το Australian Open. Θα διεκδικήσουν επομένως τη δεύτερη, σε μερικές ημέρες.

Ο Στέφανος, θα αγωνιστεί προφανώς και στο μονό του Roland Garros, όπου θα είναι στο Νο.3 ή στο Νο.4 του ταμπλό - εξαρτάται από την πορεία του στο Masters της Ρώμης αυτή την εβδομάδα.

Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 28 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουνίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots