Σάκκαρη: "Ήταν κακή ήττα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

 
Σάκκαρη: "Ήταν κακή ήττα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
© Cédric Lecocq/FFT
tn team Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 - 22:05

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της μετά την ήττα της από την Karolina Muchova από τον 1ο κιόλας γύρο του Roland Garros.

"Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι πήγε λάθος, είμαι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρω γιατί δεν μπόρεσα να πάρω αυτό το ματς. Ίσως μέτρησε το άγχος, είχα ευκαιρίες, προηγήθηκα με 3-0 και μετά με 2-0, γενικά ξεκίνησα καλά το ματς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ήταν μια κακή ήττα", είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σε δηλώσεις της στα ελληνικά για το SDNA, για τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Αρκετές μέρες θα έχει μπροστά της μέχρι την έναρξη της σεζόν του γρασιδιού η Μαρία, η οποία σκέφτεται και το ενδεχόμενο να προσθέσει κάποιο τουρνουά στο πρόγραμμά της, πριν από το 500άρι του Βερολίνου, που είναι το επόμενο προγραμματισμένο (19-25 Ιουνίου). Απλά αν το κάνει, δεν θα μπορεί στο υπόλοιπο της χρονιάς να αγωνιστεί σε κανένα άλλο 250άρι τουρνουά, όπως εξήγησε, λόγω των κανονισμών της WTA. Να σημειωθεί πως μια εβδομάδα πριν το Βερολίνο (12-18 Ιουνίου), διεξάγονται δυο 250άρια τουρνουά, στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας και στο Νότιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

"Ήταν πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα. Το καλό τώρα είναι πως θα έχω πολύ χρόνο μπροστά μου, για να δω τι θα κάνω. Θα ξεκουραστώ λίγο και μετά θα ξεκινήσω να προετοιμάζομαι για το γρασίδι. Το κακό είναι πως δεν έχω περιθώριο για πολλά 250άρια, δικαιούμαι να δηλώσω συμμετοχή σε ένα μόνο και δεν ξέρω αν θέλω να το 'κάψω' στο γρασίδι. Σίγουρα θα παίξω στο Βερολίνο, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω και κάπου αλλού πριν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots