Paire: "Οι μπάλες είναι για τα σκουπίδια"

 
Paire: "Οι μπάλες είναι για τα σκουπίδια"
© Cédric Lecocq/FFT
tn team Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 - 19:53

Ο Benoit Paire δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τις μπάλες στο φετινό Roland Garros και δεν δίστασε να μιλήσει με βαρείς χαρακτηρισμούς.

"Είναι γελοίο, οι μπάλες γινόντουσαν μεγαλύτερες μετά από δυο δευτερόλεπτα. Καινούργιες μπάλες και δεν κρατούσαν καθόλου, ούτε για ένα game, είναι για τα σκουπίδια", είπε ο Paire, στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

Ο Paire δεν έκανε κακό ματς, όμως ηττήθηκε από τον Cameron Norrie στον 1ο γύρο του Roland Garros, έπειτα από μεγάλη μάχη των 5 σετ.

Δεν θέλησε πάντως να ρίξει την ευθύνη στις μπάλες γι' αυτή την ήττα: "Δεν ήταν οι μπάλες ο λόγος που έχασα. Ήταν όμως κάποιες μπάλες με τις οποίες δεν μπορείς να παίξεις καλό τένις. Δεν μπορείς να επιτεθείς σωστά, να σερβίρεις καλά, απαιτούν ένα πιο σωματικό τρόπο παιχνιδιού. Οπότε η μάχη γίνεται στο ποιος θα κρατήσει περισσότερη ώρα την μπάλα στο γήπεδο. Το παιχνίδι μου βασίζεται στα επιθετικά χτυπήματα, αλλά η μπάλα δεν κινούταν σήμερα, ήταν φριχτό. Το Roland Garros είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά του κόσμου και παίζουμε μ' αυτές τις μπάλες... είναι ντροπή. Έχασα όμως επειδή ο Cameron ήταν καλύτερος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots