"Rematch" Swiatek και Gauff στο Παρίσι (vids)

 
"Rematch" Swiatek και Gauff στο Παρίσι (vids)
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 - 21:39

Σε έναν επαναληπτικό του περσινού τελικού του Roland Garros, η Iga Swiatek θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff για την προημιτελική φάση.

Η Swiatek έμεινε μόνο 31 λεπτά στο Suzanne Lenglen, καθώς η αντίπαλή της, Lesia Tsurenko, εγκατέλειψε το παιχνίδι με τραυματισμό πριν ακόμα ολοκληρωθεί το 1ο σετ.

Η Swiatek ήταν μπροστά με 5-1 πριν η Ουκρανή σηκώσει λευκή πετσέτα, χάνοντας για 1η φορά game μετά από 23 συνεχόμενα κερδισμένα games που είχε στο τουρνουά!

Η 22χρονη Πολωνή, η οποία εκτός από την υπεράσπιση του τίτλου της στο Roland Garros διεκδικεί και την παραμονή της στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα παίξει για 4η διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του παρισινού major.

Μόνο το 2021 είχε ηττηθεί, από τη Μαρία Σάκκαρη, αφού τις άλλες δυο φορές που έφτασε στην 8άδα, το 2020 και το 2022, κατέληξε πρωταθλήτρια.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την περσινή της αντίπαλη στον τελικό, Coco Gauff.

Η Αμερικανίδα συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία με νίκη επί της Anna Karolina Schmiedlova με 7-5, 6-2.

Για 4η φορά θα παίξει σε προημιτελικό Grand Slams διοργάνωσης η Gauff, 3η συνεχόμενη στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αμερικανίδα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Πολωνή, σε 6 συναντήσεις (0-6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots