Η Swiatek έπαιξε τένις με την Courteney Cox στο Παρίσι! (vid)

 
Η Swiatek έπαιξε τένις με την Courteney Cox στο Παρίσι! (vid)
tn team Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 - 11:24

Αφού κέρδισε back-to-back τα δυο χωμάτινα 1000άρια σε Μαδρίτη και Ρώμη, η Iga Swiatek ταξίδεψε στο Παρίσι και στην παρουσίαση του outfit της για το Roland Garros, μοιράστηκε το court με την τηλεοπτική Μόνικα από τα "Φιλαράκια"!

Η κορυφαία παίκτρια του πλανήτη και περσινή πρωταθλήτρια του Roland Garros, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο παρισινό Grand Slam και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αφού κυριάρχησε τον τελευταίο μήνα στο tour και κέρδισε και τα δυο 1000άρια σε Μαδρίτη και Ρώμη.

Την Τρίτη, η 22χρονη Πολωνή συνάντησε ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, την ηθοποιό Courteney Cox, που έχει πολλές μεγάλες δουλειές στο βιογραφικό της, αλλά δίχως αμφιβολία η γνωστότερη όλων είναι τα "Φιλαράκια", όπου ενσάρκωνε τη Μόνικα Γκέλερ για 10 χρόνια.

Οι δυο τους είχαν αστειευτεί και είχαν ανταλλάξει φιλοφρονήσεις τον Οκτώβριο του 2022, μέσω σχολίων στο Instagram. Η "On" που ντύνει την Swiatek, είδε το σχόλιο και φρόντισε να βάλει μια ξεχωριστή νότα στην παρουσίαση του outfit, φέρνοντας στο γήπεδο την Cox, που απ' ότι φαίνεται τα πέρασε πολύ καλά με την Iga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by On (@on)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots