Τσιτσιπάς: "Το κάνω για την αγάπη" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Το κάνω για την αγάπη" (vid)
tn team Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 - 21:32

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε από τον Alex Corretja στο Suzanne Lenglen για ποιο λόγο παίζει διπλό και μικτό διπλό εκτός από το μονό και ήταν ξεκάθαρος στην απάντησή του.

"Ο λόγος που το κάνω είναι η αγάπη", είπε ο Στέφανος κερδίζοντας αρκετά χειροκροτήματα.

"Και για τους δυο ισχύει αυτό και το να μπορείς να συνδυάζεις την αγάπη με το τένις είναι κάτι το εξαιρετικό", συμπλήρωσε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα παίξει διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, αλλά και μεικτό, με τη σύντροφό του, Paula Badosa. Θα ξεκινήσει και στα δυο ομαδικά ταμπλό την προσπάθειά του αύριο.

Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα εκπληκτικό ματς για τον 3ο γύρο του μονού, συντρίβοντας τον Zhizhen Zhang με 6-3, 6-3, 6-1 σε 1,5 ώρα αγώνα.

Για το παιχνίδι αυτό, ανέφερε: "Σήμερα ένιωσα το τένις μου πολύ καλά. Η μπάλα ερχόταν πολύ ωραία στη ρακέτα μου και ήμουν σε θέση να δημιουργήσω πολύ καλές γωνίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις αποφάσεις που έπαιρνα, αλλά και τις τοποθετήσεις που έδινα στην μπάλα. Είναι ωραίο συναίσθημα όταν μπορείς να παίξεις αυτό το τένις, αλλά και όταν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου. Δεν είμαι Γάλλος αλλά ένιωσα πως ο κόσμος με υποστήριζε σήμερα και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα."

Όσο για τη ρουτίνα του μετά από τους αγώνες, είπε: "Πρώτα απ' όλα συζητάμε κάποια πράγματα για τον αγώνα με την ομάδα μου, κάθε μικρή λεπτομέρεια και πως μπορούμε να τη βελτιώσουμε. Μετά θα κάνω ένα παγωμένο μπάνιο για να αναρρώσουν τα πόδια μου. Πριν απ' αυτό θα πάω και στο γυμναστήριο για να σηκώσω ψηλά τα πόδια μου και να κατεβεί το αίμα. Αυτή είναι η ρουτίνα μου. Μετά θα πάω για φαγητό και μετά θα κάνω αποθεραπεία στο ξενοδοχείο μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots