Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να δουλέψω διπλά σήμερα - ελπίζω να κάνω τον Alcaraz να νιώσει άβολα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Έπρεπε να δουλέψω διπλά σήμερα - ελπίζω να κάνω τον Alcaraz να νιώσει άβολα" (vid)
tn team Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 - 18:02

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη δύσκολη, αλλά πετυχημένη αποστολή του κόντρα στον Matteo Arnaldi, καθώς και τον επερχόμενο αγώνα του με τον Carlos Alcaraz.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ήταν στις δηλώσεις που έκανε από το Suzanne Lenglen o Στέφανος Τσιτσιπάς, που ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας: "Έπρεπε να κουνήσω αρκετά τον κ*** μου σήμερα! (γέλια)

Και συνέχισε: "Ήταν μια από τις πιο τρελές ανατροπές που έκανα. Το momentum έμοιαζε να είναι συνεχώς στο μέρος του και αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα, γιατί ένιωθα πως προσπαθούσα το καλύτερό μου και τίποτα δεν λειτουργούσε. Το μαχητικό μου πνεύμα ήταν ο λόγος που κατάφερα να επιστρέψω στο ματς σήμερα. Ακόμα και στο 5-3 στο 2ο σετ, ένιωσα ότι μπορούσα να το γυρίσω. Εκείνο το game, που έκανα το break και μείωσε σε 5-4, πήρα τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση που μου έχει δώσει το τένις εδώ και αρκετό καιρό!"

Για το γεγονός ότι χρειάστηκε το 9ο break point του για να φτάσει στο 1ο του break σήμερα, είπε: "Ένιωσα πως τα χτυπήματά μου είχαν ποιότητα και υπήρξε ένταση σε κάθε μου απόφαση. Παρόλα αυτά όμως (ο Arnaldi) δεν υποχωρούσε με τίποτα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές που έχω αντιμετωπίσει και του αξίζουν τα εύσημα γιατί με ώθησε στα όριά μου. Είναι από τους δυνατότερους αντιπάλους που είχα στη φετινή χωμάτινη σεζόν και πιστεύω πως θα δούμε πολλά απ' αυτόν στο μέλλον. Ήταν πολύ δυνατός στις κρίσιμες στιγμές και έπρεπε να δουλέψω διπλά απ' ότι συνήθως."

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Carlos Alcaraz: "Έχει πει στο παρελθόν ότι του αρέσει να παίζει εναντίον μου, ελπίζω αυτή τη φορά να του αρέσει λίγο λιγότερο (γέλια). Ελπίζω να μπορέσω να τον κάνω να νιώσει πιο άβολα αυτή τη φορά, αυτός είναι ο στόχος μου μπαίνοντας στο ματς και ελπίζω πως θα αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου και θα παίξω σε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως σήμερα, αυτές είναι οι στιγμές που θέλεις ως τενίστας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots