Τσιτσιπάς: "Ελπίζω να βγούμε με ένα μεγάλο παιχνίδι" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ελπίζω να βγούμε με ένα μεγάλο παιχνίδι" (vid)
© Clément Mahoudeau / FFT
tn team Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 - 10:30

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό του από το μονό, o Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Carlos Alcaraz, αλλά και στο διπλό, όπου συνεχίζει να παίζει με τον Πέτρο Τσιτσιπά.

"Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να μετανιώνω ή να νιώθω τύψεις, έδωσα το 100% μου σήμερα στο γήπεδο. Ο αντίπαλός μου έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, χτυπούσε την μπάλα με μεγαλύτερη δύναμη και ταχύτητα από εμένα. Αυτό είναι ασυνήθιστο, δεν παίζω συχνά με αντιπάλους που χτυπάνε έτσι την μπάλα, νιώθω ότι όταν έχει να κάνει με δύναμη έχω το πλεονέκτημα. Συμβαίνει σε λίγα ματς αυτό και μου είναι αγνώριστο", είπε ο Στέφανος στις δηλώσεις που έκανε για το ελληνικό Eurosport, αναφερόμενος στην αναμέτρησή του με τον Alcaraz.

Σήμερα θα επιστρέψει στο court o Στέφανος, στο Suzanne Lenglen γύρω στις 17:00 ώρα Ελλάδας, για να παίξει στον 3ο γύρο του διπλού, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο.

"Ελπίζω να βελτιωθούμε όσο παίζουμε μαζί και να συνεχίσουμε αυτή τη χημεία. Ο Πέτρος έχει κάνει κι αυτός αρκετές βελτιώσεις ως παίκτης και με υποστηρίζει με τις γνώσεις τους στο διπλό, που χρησιμοποιεί πολύ πιο συχνά από μένα. Η ευχή μου είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βγούμε στο γήπεδο με ένα μεγάλο παιχνίδι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots