ATP: Νέα τηλεδιάσκεψη για το US Open

 
ATP: Νέα τηλεδιάσκεψη για το US Open
ATP: Νέα τηλεδιάσκεψη για το US Open
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 18:27

H ATP κάλεσε τους παίκτες σε νέα έκτακτη τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, ώστε να συζητηθεί το ζήτημα των αμερικανικών τουρνουά και ειδικότερα του US Open.

Όλα έδειχναν πως το tour θα επιστρέψει κανονικά σε έναν μήνα, η USTA επιβεβαίωσε το σενάριο αυτό τον προηγούμενο μήνα και ανακοίνωσε πως θα διοργανωθούν στις προβλεπόμενες ημερομηνίες το Citi Open (14 Αυγούστου), το Cincinnati Masters (22 Αυγούστου) και το US Open (31 Αυγούστου), όμως τα κρούσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί να μειώνονται αυξάνονται με το πέρασμα των ημερών και η ΑΤΡ κάλεσε τους παίκτες ξανά σε τηλεδιάσκεψη μέσα από το Zoom, όπως αναφέρουν πληροφορίες της Marca.

Το θέμα προφανώς θα είναι η αμερικανική hard court season και ειδικότερα το US Open, με την ΑΤΡ να θέλει ενδεχομένως να μάθει τις προθέσεις των παικτών, μετά και την ανακοίνωση πως το σύστημα βαθμολόγησης θα αλλάξει για το υπόλοιπο του 2020 και οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στην Αμερική δεν θα χάσουν τους βαθμούς που κέρδισαν πέρσι εκεί.

Οι Novak Djokovic και Rafael Nadal έχουν ανακοινώσει ήδη πως σκοπεύουν να αγωνιστούν στο Masters της Μαδρίτης, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα μετά τον τελικό του US Open. Πολλοί ακόμα από τους κορυφαίους παίκτες προετοιμάζονται ήδη στο χώμα ενώ και η USTA ενδέχεται να εξετάσει εκ νέου τις επιλογές της, καθώς όπως έγινε γνωστό θα συζητηθεί ξανά το ενδεχόμενο της μη διεξαγωγής του αμερικανικού Grand Slam στο δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots