US Open: Ποιοι είναι μέσα και ποιοι έξω

 
US Open: Ποιοι είναι μέσα και ποιοι έξω
US Open: Ποιοι είναι μέσα και ποιοι έξω
tennisnews team Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - 5:37

Δείτε με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής, ποιοι αναμένεται να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για το US Open και ποιοι σκοπεύουν να προσπεράσουν το αμερικανικό Grand Slam.

Αν και τα πάντα είναι αβέβαια σε μια αβέβαιη εποχή, όσο περνούν οι μέρες και δεν ανακοινώνεται το αντίθετο, το US Open φαίνεται πως δεν κινδυνεύει με ακύρωση. Οι διοργανωτές σκοπεύουν να προστατεύσουν όσο περισσότερο γίνεται το νεοϋορκέζικο major, δημιουργώντας ένα ελεγχόμενο περιβάλλον γύρω από το Flushing Meadows και τα δυο ξενοδοχεία του τουρνουά.

Αυτό που είναι σίγουρο ωστόσο, είναι πως και να τα καταφέρουν, οι απουσίες θα είναι αρκετές και ηχηρές.

Ο Roger Federer προφανώς δεν θα πάει στη Νέα Υόρκη, καθώς έχει αποσύρει τη συμμετοχή του απ' όλα τα τουρνουά του 2020. Ο Rafael Nadal είναι επίσης ένας από τους παίκτες που αναμένεται να προσπεράσουν τα αμερικανικά τουρνουά, δείχνοντας να αφοσιώνεται στο χώμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Ένας ακόμα κάτοχος Grand Slam τίτλων, ο Stan Wawrinka, είναι πολύ πιθανό να μην πάει στην Αμερική, καθώς επίσης έχει προπονηθεί μονάχα στο χώμα μέχρι στιγμής. Από τις γυναίκες, η Simona Halep έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στο Western & Southern Open και στο US Open και θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Αν και στην αρχή έδειχνε να είναι στο ίδιο στρατόπεδο με τον Nadal, ο Novak Djokovic φαίνεται να έρχεται όλο και πιο κοντά στο US Open, αφού τις τελευταίες ημέρες πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις σε σκληρά γήπεδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη επίσης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην Αμερική, εφόσον τα δυο μεγάλα τουρνουά της USTA γίνουν κανονικά. Ο Τσιτσιπάς είχε δηλώσει άλλωστε συμμετοχή και στο Citi Open της Ουάσινγκτον, το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Κάποια άλλα μεγάλα ονόματα που εκτός απροόπτου θα αγωνιστούν στο US Open, είναι η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων Serena Williams, ο περσινός φιναλίστ Daniil Medvedev, ο πρώην Νο.1 του κόσμου Andy Murray, καθώς και οι Dominic Thiem, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, Sofia Kenin και David Goffin.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots