ΕΠΙΣΗΜΟ: Το US Open θα γίνει κανονικά

 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το US Open θα γίνει κανονικά
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το US Open θα γίνει κανονικά
tennisnews team Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 - 18:57

Για ακόμα μια φορά, πιθανώς την τελευταία, η USTA επιβεβαίωσε πως το Western & Southern Open και το US Open θα γίνουν κανονικά, τονίζοντας πως η Νέα Υόρκη είναι μια από τις ασφαλέστερες πολιτείες των ΗΠΑ.

Εδώ και πολλές μέρες, το δεύτερο μισό και η τελευταία μέρα του Ιουλίου αναφέρονται ως καταληκτικές ημερομηνίες, για την τελική ανακοίνωση της USTA σχετικά με τη διεξαγωγή ή την ακύρωση του US Open.

Σήμερα, 31 Ιουλίου, εκπρόσωπος της USTA επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά πως το US Open θα γίνει κανονικά, μηδενίζοντας έτσι το ενδεχόμενο της ακύρωσης, όπως δημοσίευσε και ο δημοσιογράφος της New York Times, Christopher Clarey.

"Κάνουμε μεγάλη πρόοδο με τις χώρες της Ευρώπης και με τα σχετικά Υπουργεία, για να διασφαλίσουμε πως δεν θα υπάρχουν προβλήματα ή άλλα θέματα με τους παίκτες που θέλουν να έρθουν από την Ευρώπη, κατά την άφιξή τους και την αποχώρησή τους από εδώ", ανέφερε ο εκπρόσωπος της USTA, Chris Widmaier.

Όπως σημειώνει και ο Clarey στις δημοσιεύσεις του, το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει για την αμερικανική ομοσπονδία σχετικά με το US Open απ' ότι φαίνεται έχουν να κάνουν με τα ταξίδια και τις υποχρεωτικές καραντίνες που επιβάλλουν αρκετές κυβερνήσεις για τους ταξιδιώτες που έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots