Έκκληση Nole για να σταματήσει η επίθεση στην επόπτρια

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Eurosport
tennisnews team Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:21

Το Instagram της "μοιραίας" επόπτριας που χτύπησε ο Novak Djokovic την ημέρα της αποβολής του από το US Open διέρρευσε και από τότε η γυναίκα δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων, επιθετικού και εκφοβιστικού περιεχομένου, κάτι που έπεσε στην αντίληψη του Σέρβου τενίστα, που παρακάλεσε τους fans του να σταματήσουν να την ενοχλούν. 

Μέσα από τα social media, το Instagram της άτυχης επόπτριας διέρρευσε στο διαδίκτυο και από τότε αρκετοί είναι οι fans του Djokovic, που της γράφουν επιθετικά, εκφοβιστικά, ακόμα και απειλητικά μηνύματα, θεωρώντας την υπεύθυνη για την αποβολή του από το US Open.

Τα νέα αυτά έφτασαν και στα αυτιά του Nole, που σίγουρα δεν ήταν ευχαριστημένος όταν έμαθε πως κάποιοι από τους fans του αντέδρασαν μ' αυτόν τον ακραίο τρόπο, με αποτέλεσμα να κοινοποιήσει μια ανακοίνωση στις σελίδες του στα social media, στην οποία κάνει έκκληση για να σταματήσει αυτή η επίθεση.

"Αγαπητή #NoleFam, σε ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα. Επίσης, σας παρακαλώ να θυμάστε ότι η επόπτρια που χτυπήθηκε από τη μπάλα χθες το βράδυ χρειάζεται τη στήριξη της κοινότητάς μας. Δεν έκανε κανένα λάθος. Σας ζητώ να είστε υποστηρικτικοί και ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στιγμές σαν κι αυτές, μας κάνουν μεγαλύτερους και δυνατότερους. Μοιράζομαι την αγάπη μου με όλους. Ευρώπη σου έρχομαι!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Σειρά για τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου έχει το Masters της Ρώμης, που ξεκινάει σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ενώ πλέον ο στόχος για τον 18ο Grand Slam τίτλο του μεταφέρεται στο Roland Garros, το οποίο θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα (27 Σεπτεμβρίου - 11 Οκτωβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots