Γραμματικοπούλου στο ΤΝ: "Είμαι έτοιμη να παλέψω"

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου Φωτογραφία: Instagram (@valentini.gr)
tn team Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - 13:05

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έκανε το 2 στα 2 στα προκριματικά του US Open πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη ανατροπή επί της Anna Kalinskaya και απόψε θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Πριν την αναμέτρησή της με την Kalinskaya, η Βαλεντίνη μας είχε πει πως δεν είχε τίποτα να χάσει μπαίνοντας στην αναμέτρηση. Τελικά κατάφερε να κερδίσει τη Ρωσίδα με 2-6, 6-4, 6-2 και να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο ενός Grand Slam για 2η φορά στην καριέρα της.

"Έπαιξα πολύ καλά και πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Το ίδιο πράγμα σκοπεύω να κάνω και αύριο. Δεν έχω τίποτα να χάσω και είμαι έτοιμη να παλέψω", είπε η Γραμματικοπούλου στο tennisnews.gr.

Στα μέσα του 2ου σετ, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πίσω με 2-6, 2-4. Δεν άλλαξε κάτι μέσα στο παιχνίδι όπως μας είπε, αλλά κατάφερε να μείνει εκεί και σιγά-σιγά να "χτίσει" αυτή την ανατροπή.

"Δεν άλλαξα κάτι, απλά έμεινα στο ματς. Έπαιζα πολύ καλά, δεν έχανα την μπάλα και όταν είχα ευκαιρίες τις έπαιρνα."

Απόψε, γύρω στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει την En-Shuo Liang για τον 3ο προκριματικό γύρο του US Open. Θα διεκδικήσει την πρόκριση σε κυρίως ταμπλό μιας Grand Slam διοργάνωσης για 1η φορά στην καριέρα της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots