Πότε θα αγωνιστούν Τσιτσιπάς, Σάκκαρη, Γραμματικοπούλου

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Pete Staples/USTA
tn team Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 6:42

Ξεκινάει τη Δευτέρα το US Open, που θα είναι το πρώτο Grand Slam με τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας. Δείτε ποιες μέρες θα αγωνιστούν για τον 1ο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, καθώς και οι όλοι οι μεγάλοι αστέρες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά.

Όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τη διοργάνωση, οι αγώνες για τα πρώτα μισά των ταμπλό των ανδρών και των γυναικών θα γίνουν την Τρίτη, ενώ οι αγώνες για τα δεύτερα μισά θα γίνουν τη Δευτέρα.

Αναλυτικά το ταμπλό των ανδρών

Αναλυτικά το ταμπλό των γυναικών

Αυτό σημαίνει πως τη Δευτέρα θα γίνει η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Andy Murray, καθώς και το ντεμπούτο της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου σε Grand Slam, απέναντι στην Anna Blinkova.

Τη Δευτέρα αναμένεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά και οι Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Casper Ruud, Grigor Dimitrov, Felix Auger-Aliassime, Νικ Κύργιος, Naomi Osaka, Aryna Sabalenka, Simona Halep, Elina Svitolina, Garbine Muguruza, Victoria Azarenka, Angelique Kerber και Barbora Krejcikova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας

Την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την ταλαντούχα 19χρονη Marta Kostyuk.

Εκτός από τη Σάκκαρη, την Τρίτη θα δούμε στα γήπεδα του US Open ακόμα τους Novak Djokovic, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, Denis Shapovalov, Gael Monfils, Jannik Sinner, Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Belinda Bencic, Petra Kvitova και Iga Swiatek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots