Τρομερή Raducanu στον 4ο γύρο του US Open! (vid)

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © USTA
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:08

H 18χρονη Emma Raducanu πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση απέναντι στη Sara Sorribes Tormo, τη συνέτριψε με 6-0, 6-1 και προκρίθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στη 16άδα, για δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam!

Απίθανα πράγματα από την Emma Raducanu στα γήπεδα της Νέας Υόρκης, με τη 18χρονη Βρετανίδα όχι μόνο να δίνει συνέχεια στην φανταστική της πορεία στο φετινό US Open, αλλά να το κάνει και με ένα εκκωφαντικό 6-0, 6-1 εις βάρος της Sorribes Tormo, μιας παίκτριας που βρίσκεται στο Νο.41 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νεαρή Βρετανίδα τενίστρια, συστήθηκε στο παγκόσμιο τενιστικό κοινό νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, όταν πήρε wild card για το Wimbledon και έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο, στο ντεμπούτο της σε Grand Slam διοργάνωση.

Χάρη σ' αυτή την πορεία κέρδισε αρκετές θέσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.150 της παγκόσμιας κατάταξης. Συμμετείχε στα προκριματικά του US Open την προηγούμενη εβδομάδα και κατάφερε όχι μόνο να μπει στο κυρίως ταμπλό, αλλά και να μπει και σ' αυτό το Grand Slam στη φάση των "16", φτάνοντας σήμερα στην 6η νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Flushing Meadows!

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Sorribes Tormo, σε έναν αγώνα που είχε 22 winners και 16 αβίαστα λάθη. Η Sorribes Tormo δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα, παρόλα αυτά όμως πάλεψε μέχρι το τέλος και μετά από 11 συνεχόμενα χαμένα games, κατάφερε να ανατρέψει το 0-6, 0-5, 0-30 και να σώσει κι ένα match point στο 6ο game του 2ου σετ, για να το κερδίσει και να μειώσει σε 5-1.

Στον 4ο γύρο του US Open η Raducanu θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης της κορυφαίας του κόσμου, Ashleigh Barty, με τη Shelby Rogers.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots