WTA
Στουτγκάρδη: Swiatek-Rybakina στην 4άδα - εκτός Sabalenka και Gauff (vids)

 
Στουτγκάρδη: Swiatek-Rybakina στην 4άδα - εκτός Sabalenka και Gauff (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 23:45

H Iga Swiatek και η Elena Rybakina ξεπέρασαν τα εμπόδια των προημιτελικών στην Στουτγκάρδη και έκλεισαν έναν πολύ δυνατό μεταξύ τους ημιτελικό στο Porsche Tennis Grand Prix. Εκτός ημιτελικών έμειναν Aryna Sabalenka και Coco Gauff.

Η Swiatek παραμένει αήττητη στο τουρνουά της Στουτγκάρδης και την Παρασκευή επιβλήθηκε της Emma Raducanu, που έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά, με 7-6 (2), 6-3, για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Θα συνεχίσει την προσπάθεια για να υπερασπιστεί τον τίτλο της αύριο στα ημιτελικά η Swiatek, απέναντι στην Elena Rybakina. H Καζάκα κέρδισε με τη σειρά της την Jasmine Paolini σε ένα γεμάτο ματς, με 6-3, 5-7, 6-3.

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Coco Gauff, η οποία υπέστη την ήττα από την Marta Kostyuk με 3-6, 6-4, 7-6 (6), σε έναν αγώνα που απώλεσε προβάδισμα με 3-1 στο 3ο σετ. Μετά απ' αυτό η Αμερικανίδα βρισκόταν συνεχώς σε δύσκολη θέση και κατάφερε να σβήσει 7 match points για να οδηγήσει το παιχνίδι στο 6-6 του tie-break, αλλά τελικά η Kostyuk σφράγισε τη νίκη στο 8ο match point της!

Στα ημιτελικά του 500αριού της Στουτγκάρδης η Kostyuk θα αντιμετωπίσει τη Marketa Vondrousova, που πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Aryna Sabalenka, Νο.2 στον κόσμο, με 3-6, 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots