Πρόκριση και στο διπλό η Λάκη

 
Πρόκριση και στο διπλό η Λάκη
tn team Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 - 0:43

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στη 16άδα του μονού των κοριτσιών, η Μιχαέλα Λάκη προκρίθηκε και στο διπλό στο US Open.

Η Μιχαέλα και η συμπαίκτριά της από τη Σλοβακία, Radka Zelnickova, κέρδισαν τις Αμερικανίδες Tatum Evans και Amelia Honer με 6-0, 7-5, στον Court 6 του Flushing Meadows.

Μπήκαν πολύ δυνατά τα δυο κορίτσια και κέρδισαν με bagel το 1ο σετ, όμως στο 2ο σετ οι Αμερικανίδες αντιστάθηκαν και έκαναν καλύτερο ξεκίνημα, για να προηγηθούν με 3-0 και με 4-2. Η Λάκη και η Zelnickova κέρδισαν τα 3 επόμενα games για να βρεθούν μπροστά με 5-4 και μπορεί οι Αμερικανίδες να ισοφάρισαν προσωρινά, αλλά στη συνέχεια πήραν άλλα 2 games και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 2ο σετ και τον αγώνα, έπειτα από 64 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του διπλού, Λάκη και Zelnickova θα αντιμετωπίσουν το πολύ δυνατό δίδυμο της Φιλιππινέζας Alex Eala και της Βελγίδας Hanne Vandewinkel, που βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό.

Θυμίζουμε πως η Μιχαέλα θα αντιμετωπίσει την Eala, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, και στα μονά αύριο για τον 3ο γύρο, έπειτα και από τη σημερινή της νίκη ενάντια στην Elizabeth Coleman με 6-0, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots