Djokovic: "Στηρίζω τον Στέφανο, δεν του άξιζε αυτή η επίθεση" (vid)

 
Djokovic: "Στηρίζω τον Στέφανο, δεν του άξιζε αυτή η επίθεση" (vid)
tn team Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 6:27

Μπορεί να είχε μόλις πάρει την πολύ σημαντική πρόκριση στον τελικό του US Open, που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στο calendar-Slam, o Novak Djokovic όμως μίλησε στην on-court συνέντευξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο στήριξε για το όλο θέμα των toilet break και χαρακτήρισε άδικη την επίθεση που δέχτηκε.

Λίγο μετά τη σημαντικότερη νίκη που πέτυχε έως τώρα στο φετινό US Open, o Djokovic έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά το ματς στον Patrick McEnroe εντός του Arthur Ashe Stadium και ο τελευταίος διαπίστωσε πως ήταν μια καθαρή μάχη, χωρίς διακοπές, χωρίς toilet break.

Με την αφορμή αυτή, ο Nole εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί όλες αυτές τις ημέρες στο αμερικανικό τουρνουά, με τα toilet break του Έλληνα τενίστα και τις επιθέσεις που δέχτηκε, μέσω αποδοκιμασιών από το κοινό, μέσα από δηλώσεις του Zverev, ακόμα και από τους δημοσιογράφους, σε κάποιες συνεντεύξεις του.

"Υπήρχε ένα bathroom break στο ματς, πήγα στην τουαλέτα" είπε αρχικά ο Djokovic, με τον McEnroe να σημειώνει: "Ήταν γρήγορο όμως, 1 λεπτό και 45 δεύτερα..."

"Πρέπει να μιλήσω για τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι λάθος, τον στηρίζω. Επειδή ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος. Φυσικά μπορείς να διαφωνείς με αυτό, ο καθένας έχει την άποψή του, όλα είναι σχετικά. Είμαστε τελείως εκτός θέματος τώρα, αλλά πρέπει να το πω, γιατί αυτό ήταν το πιο hot θέμα τις προηγούμενες δυο εβδομάδες. Πιστεύω πως ο Στέφανος δεν άξιζε αυτές τις επιθέσεις που δεχόταν από τα media, από όλους. Στήριξη στον Στέφανο", είπε χαρακτηριστικά ο Nole, ο οποίος θα διεκδικήσει την Κυριακή το calendar-Slam και τον 21ο major τίτλο του, απέναντι στον Daniil Medvedev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots