Medvedev σε Djokovic: "Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών" (vid)

 
Medvedev σε Djokovic: "Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών" (vid)
tn team Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 2:15

O Daniil Medvedev είπε στον Novak Djokovic πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ευχαρίστησε ξεχωριστά την σύζυγό του, με την οποία έχει επέτειο, ενώ εξήγησε και τον πανηγυρισμό του στο τέλος του αγώνα.

"Είναι η πρώτη φορά που έχω τόσο άγχος σε απονομή. Πρώτα απ' όλα θέλω να πω στον Novak ότι λυπάμαι για το κοινό και για εσένα. Με όλα αυτά που πέτυχες φέτος και σε όλη την καριέρα σου, δεν το έχω πει ποτέ αυτό αλλά θα το πω τώρα μπροστά σε όλους, για μένα είσαι ο καλύτερος τενίστας στην ιστορία", είπε ο Medvedev, που ευχαρίστησε στη συνέχεια την ομάδα του και όλους τους κοντινούς του ανθρώπους.

"Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις ένα Grand Slam, αλλά είμαι ευγνώμων σε σας και για όσα κάνατε σ' αυτό το όμορφο ταξίδι. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό, ξέρω ότι σήμερα ήσασταν με τον Novak και το καταλαβαίνω απόλυτα, όλη την εβδομάδα όμως μου δώσατε πολύ ενέργεια."

Ο Medvedev ευχαρίστησε ξεχωριστά τη σύζυγό του, Daria, με την οποία έκλεισαν 3 χρόνια γάμου: "Είναι η 3η επέτειος για μένα και τη σύζυγό μου σήμερα. Μέσα στο τουρνουά δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιο δώρο και στον ημιτελικό σκέφτηκα πως αν έχανα θα έπρεπε να έβρισκα γρήγορα ένα δώρο. Όταν κέρδισα (τον ημιτελικό), το μόνο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι αν έχανα στον τελικό δεν θα είχα χρόνο να ψάξω για δώρο, οπότε έπρεπε να κερδίσω αυτόν τον αγώνα! Σ' αγαπώ Dasha και σε ευχαριστώ πολύ."

Κλείνοντας, ο Medvedev μίλησε και για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, που ήταν αναφορά στο FIFA: "Μόνο οι θρύλοι θα καταλάβουν ότι ο πανηγυρισμός μου ήταν L2+left."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots