Κοκκινάκης: "Ο Κύργιος μου έστελνε memes 5 λεπτά πριν τον αγώνα μας"

 
Κοκκινάκης: "Ο Κύργιος μου έστελνε memes 5 λεπτά πριν τον αγώνα μας"
tn team Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 18:30

Ο Νικ Κύργιος είπε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου πως ήταν άβολο να αντιμετωπίζει στο US Open έναν από τους καλύτερους φίλους του, ενώ ο Θανάσης Κοκκινάκης συμφώνησε μαζί του, ήταν και για εκείνον δύσκολο να το αντιμετωπίσει σαν οποιοδήποτε παιχνίδι, αφού όπως είπε μέχρι και 5 λεπτά πριν μπει στο γήπεδο λάμβανε memes στο κινητό του από τον Κύργιο!

"Ήταν δύσκολο να πάρω μπρος, να ενθουσιαστώ γι' αυτόν τον αγώνα. Στα αποδυτήρια ήδη λέγαμε βλακείες μεταξύ μας. Επίσης ο Νικ μου έστελνε memes μέχρι και 5 λεπτά πριν το ματς! Οπότε όταν μπήκα στο court, ήταν δύσκολο να ενθουσιαστώ. Φυσικά αγωνιστήκαμε, αλλά ήταν δύσκολο να βρω αυτή τη φλόγα. Δεν μπορούσα να βρω τη συνηθισμένη μου ένταση, ένιωσα σαν να ήταν προπόνηση. Είναι απογοητευτικό, μπορούσα να παίξω καλύτερα", είπε ο Κοκκινάκης, ο οποίος στάθηκε αναμφίβολα και άτυχος με την κλήρωση, με τον Κύργιο να είναι ένας από τους πιο καλούς παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Και για τον Κύργιο ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι σαν οποιοδήποτε άλλο, όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου του: "Ήταν ένας από τους πιο άβολους αγώνες που είχα στην καριέρα μου. Είναι σίγουρα ένας από τους 2-3 παίκτες στο tour με τον οποίο θα έχω επαφή και μετά το τένις, πιθανότατα σε όλη μου τη ζωή. Είναι σε καλή κατάσταση και ήταν δύσκολο για μένα γιατί πίστευα ότι είχε τη δυνατότητα να πάει μακριά εδώ."

Παρόλα αυτά ο Κύργιος έπαιξε ξεκάθαρα καλύτερα, δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φτάσει σε break point, για να "σπάσει" το σερβίς του από μια φορά σε 1ο και 2ο σετ και να κάνει το μοναδικό mini-break στο tie-break που έκρινε το 3ο σετ.

"Επαγγελματικά το χειρίστηκα καλά", σχολίασε ο Κύργιος. "Στα δυο πρώτα σετ ήμουν άψογος, παρόλα αυτά δεν ήταν εύκολο."

Κύργιος και Κοκκινάκης, πρωταθλητές φέτος στο Australian Open, θα παίξουν μαζί στο διπλό στη συνέχεια του τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Hugo Gaston και Lorenzo Musetti. Ο Κοκκινάκης θα αγωνιστεί και στο μεικτό διπλό, μαζί με τη Victoria Azarenka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots