Τα παράπονα του Κύργιου για μυρωδιά... μαριχουάνας! (vid)

 
Τα παράπονα του Κύργιου για μυρωδιά... μαριχουάνας! (vid)
© Manuela Davies/USTA
tn team Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:42

O Νικ Κύργιος έκανε μερικά παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησής του με τον Benjamin Bonzi, καθώς σε κάποια σημεία του αγώνα του ερχόταν έντονα μυρωδιά μαριχουάνας, κατά τα λεγόμενά του. Τι είπε γι' αυτό μετά το ματς ο Ελληνοαυστραλός.

"Ήταν γ*** μαριχουάνα, ήταν καπνός. Προφανώς δεν θα διαμαρτυρηθώ για φαγητό", ακούστηκε να λέει ο Κύργιος από τα μικρόφωνα του γηπέδου. Στη μετάδοση του ESPN πάντως επιβεβαίωσαν πως όντως υπήρχε αυτή η μυρωδιά στο court, καθώς οι χρήστες της κάμερας επίσης το αντιλήφθηκαν, ενώ ο σχολιαστής εξήγησε πως και ο ίδιος είδε να κάποιον να καπνίζει μαριχουάνα έξω από το γήπεδο.

"Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι είμαι ασθματικός και είναι δύσκολο να τρέχω από τη μια άκρη στην άλλη όταν δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Είναι κάτι που δεν θέλω να αναπνέω μέσα στους πόντους", είπε αργότερα ο Κύργιος, στη συνέντευξη Τύπου.

"Στο US Open η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετική απ' οπουδήποτε αλλού. Στο Wimbledon είναι τα πάντα όπως πρέπει. Στο Australian Open το περιμένεις ως Αυστραλός. Εδώ όμως έχει πολλή φασαρία. Δεν ακούγεται τίποτα. Τις μισές φορές δεν μπορούσα καν να ακούσω τι μου έλεγαν από την ομάδα μου. Ακούγονταν σειρήνες, τρένα, ο κόσμος. Για κάποιον που έχει θέμα με τη συγκέντρωση σε όλη την καριέρα του, θέλει μεγάλη προσπάθεια να βγεις από συγκεκριμένες καταστάσεις. Είναι δύσκολο με τόσους περισπασμούς και παρενοχλήσεις από τον κόσμο. Πρέπει να προσέχω πολύ τι θα λέω αυτές τις μέρες", σημείωσε ο Κύργιος.

Ο Κύργιος πάντως κατάφερε να τα διαχειριστεί όλα αυτά, καθώς και έναν εξαιρετικό Benjamin Bonzi, τον οποίο "λύγισε" στα 4 σετ για να μπει στον 3ο γύρο του US Open.

"Ο τελικός του Wimbledon άλλαξε τα πάντα για μένα. Δεν πίστευα πως θα έβαζα τόση πίεση στον εαυτό μου μετά τον τελικό. Κάθε μέρα προσέχω τι θα φάω και φροντίζω να κοιμάμαι καλά. Σε κάθε προπόνηση δείχνω καλές προθέσεις. Σχεδόν δεν ξέρω ποιος είμαι πλέον, δεν είμαι ο εαυτός μου. Νιώθω πολύ επαγγελματίας τώρα. Δεν περίμενα να με κάνει έτσι ο τελικός, νόμιζα ότι θα γινόταν το αντίθετο και θα γινόμουν πιο χαλαρός."

Επόμενος αντίπαλος για τον Κύργιο ο JJ Wolf, απέναντι στον οποίον θα επιχειρήσει αύριο να πάρει την πρώτη του πρόκριση στον 4ο γύρο του US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots