Venus για διπλά: "Ήταν απόφαση της Serena, εκείνη είναι το αφεντικό" (vid)

 
Venus Williams
Venus Williams © Simon Bruty / USTA
tn team Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:12

Η Venus Williams αποκάλυψε με χιουμοριστική διάθεση πως η Serena είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις, στη συνέντευξη Τύπου της στο US Open.

"Ήταν ιδέα της Serena, εκείνη είναι το αφεντικό, οπότε κάνω ό,τι μου πει", είπε με αρκετή δόση χιούμορ η Venus.

"Δεν νομίζω πως έχουμε παίξει (διπλό) από το 2016, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Είχαμε κάποιες μεγάλες νίκες μαζί και θα είναι ωραίο αν προσθέσουμε μερικές ακόμα", πρόσθεσε η 42χρονη Αμερικανίδα.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por US Open (@usopen)

Αυτό είναι το τελευταίο US Open για τη Serena, που θα γίνει 41 ετών σε λίγες μέρες, με τη σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια να έχει αποκλείσει ήδη τις Danka Kovinic και Anett Kontaveit, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 3ο γύρο.

Απόψε, η Serena θα κάνει και την πρεμιέρα της στο διπλό, όπου φυσικά θα παίξει με την αδερφή της, Venus. H Venus παρά τα 42 της χρόνια δεν έχει μιλήσει ακόμα για το τέλος της καριέρας της. Στο μονό έχασε από την Alison Van Uytvanck με 6-1, 7-6 (5).

Οι αδερφές Williams έχουν κερδίσει 14 Grand Slams τίτλους μαζί, 2 από αυτούς στο US Open, το 1999 και το 2009. Τελευταία φορά που έπαιξαν διπλό μαζί ήταν το 2018, στο Roland Garros, ενώ το 2016 είχαν κερδίσει τον τελευταίο τους τίτλο μαζί, στο Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots