Πήρε point penalty, έπεσε για κάμψεις και... ζήτησε game penalty o Moutet! (vid)

 
Πήρε point penalty, έπεσε για κάμψεις και... ζήτησε game penalty o Moutet! (vid)
tn team Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:44

Καθόλου καλά δεν πηγαίνει η πρώτη αναμέτρηση του Corentin Moutet σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, αν μη τι άλλο ωστόσο ο Γάλλος έχει ψυχαγωγήσει το κοινό με το παραπάνω!

Ο Moutet δεν έβρισκε το παιχνίδι του και καμία λύση απέναντι στον σταθερό Casper Ruud, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ εύκολα τα πρώτα δυο σετ, με 6-1 και με 6-2.

Από το πρώτο κιόλας σετ, ο Γάλλος ξέσπασε σε μια μπάλα με αποτέλεσμα να δεχθεί code violation για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ, όταν απέτυχε να κλείσει το service game του έπεσε κάτω για κάμψεις, εκτοξεύοντας τον θυμό του μ' αυτόν τον τρόπο, ώστε να αποφύγει μια νέα τιμωρία - κάτι που δεν απέφυγε αργότερα, ξεσπώντας σε μια άλλη μπάλα για να τιμωρηθεί τελικά με point penalty.

Ο Ruud, στο σημείο που ήταν μπροστά με 6-1, 5-2, φαίνεται πως διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τη συμπεριφορά του Moutet και του εξηγούσε πως κατά τον ίδιο θα έπρεπε να τιμωρηθεί και με game penalty.

Σε εκείνο το σημείο, εξοργισμένος με όλα αυτά, ο Moutet ζήτησε στην ουσία να τιμωρηθεί με game penalty, φωνάζοντας στον διαιτητή από την καρέκλα του: "Δώσ' του το game! Δώσ' του το! Αν στ' αλήθεια χρειάζεσαι τόσο αυτό το game, πάρ'το!"

O Ruud τελικά κράτησε το σερβίς του με love και έκανε το 6-1, 6-2. Ο αγώνας είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στο 3ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots