Σπουδαίο fair play από τον Ruud στον τελικό (vid)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Darren Carroll / USTA
tn team Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 1:18

Σε έναν τελικό Grand Slam και την ώρα που έχανε με break, ο Casper Ruud δεν δίστασε να παραχωρήσει έναν πόντο στον Carlos Alcaraz, διορθώνοντας το λάθος του διαιτητή.

Το σκορ ήταν 4-3 υπέρ του Alcaraz στο 1ο σετ, με τον διαιτητή να κάνει ένα μεγάλο λάθος στον πρώτο πόντο του 8ου game, αφού ήταν έτοιμος να τον δώσει στον Ruud.

Ο Νορβηγός ωστόσο παραδέχτηκε πως η μπάλα είχε χτυπήσει δεύτερη φορά στην πλευρά του πριν βγάλει αυτή την εντυπωσιακή άμυνα κι έτσι έδωσε τον πόντο στον αντίπαλό του, διορθώνοντας τον chair umpire.

Δείτε το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.