Alcaraz: "Είχα ονειρευτεί αυτή τη μέρα απ' όταν ήμουν παιδί" (vids)

 
Alcaraz: "Είχα ονειρευτεί αυτή τη μέρα απ' όταν ήμουν παιδί" (vids)
© Darren Carroll / USTA
tn team Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 3:29

Αυτή είναι σίγουρα η πιο ξεχωριστή μέρα στη ζωή του Carlos Alcaraz, που φρόντισε να το επικοινωνήσει αυτό, παρότι έχασε τα λόγια του μετά τον θρίαμβό του στο US Open.

"Είναι κάτι που ονειρεύτηκα όταν ήμουν παιδί. Να γίνω Νο.1 στον κόσμο, να γίνω πρωταθλητής Grand Slam, είναι κάτι για το οποίο δούλεψα πολύ σκληρά. Είναι δύσκολο να μιλήσω τώρα, έχω πολλά συναισθήματα", είπε ο Alcaraz στις δηλώσεις του από το Arthur Ashe Stadium, με το κοινό να τον χειροκροτά και να τον αποθεώνει, χαρίζοντάς του έτσι και μερικά δευτερόλεπτα για να συγκροτήσει τις σκέψεις του.

"Είναι κάτι που προσπαθούσα να πετύχω, με όλη τη σκληρή δουλειά που έκανα με την ομάδα μου και με την οικογένειά μου, που με φρόντιζε. Είμαι μόνο 19 ετών οπότε όλες τις αποφάσεις τις πήραμε μαζί με τους γονείς μου και με την ομάδα μου. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα."

Λίγο πριν είχε μιλήσει και ο φιναλίστ, Casper Ruud, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να είναι εκείνος πρωταθλητής Grand Slam και Νο.1 στον κόσμο, θα ανεβεί όμως στο Νο.2 και δεν χάνει την πίστη του ότι θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

"Φυσικά και ήμουν ενθουσιασμένος, σήμερα ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα, και εγώ και ο Carlos γνωρίζαμε το διακύβευμα. Είναι ωραίο που οι δυο φιναλίστ θα είναι στο Νο.1 και στο Νο.2 αύριο, είμαι απογοητευμένος φυσικά που δεν είμαι στο Νο.1, αλλά και το Νο.2 δεν είναι άσχημο. Είμαι χαρούμενος μ' αυτό και θα συνεχίσω να κυνηγάω το πρώτο μου Grand Slam και το Νο.1", είπε ο 23χρονος Νορβηγός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots