Σάκκαρη: "Νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου και όλους τους Έλληνες - ίσως κάνω διάλειμμα" (vid)

 
Σάκκαρη: "Νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου και όλους τους Έλληνες - ίσως κάνω διάλειμμα" (vid)
© Dustin Satloff/USTA
tn team Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 23:07

Δακρυσμένη και πολύ απογοητευμένη ήταν μετά τον αποκλεισμό της από το US Open η Μαρία Σάκκαρη, που είπε "βαριά" λόγια στις δηλώσεις που έκανε. Τα δυο σενάρια για το υπόλοιπο της σεζόν της και το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις.

"Είναι πολυ απογοητευτικό. Νιώθω ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου, ότι ντροπιάζω τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες", είπε με δάκρυα στα μάτια η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα για το Eurosport.

"Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν κάτω απ' το μηδεν. Είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι μ' αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ. Είναι πάρα δύσκολο να το αντιμετωπίσω αυτή τη στιγμή, είναι επίπονο", πρόσθεσε.

Όσο για την επόμενη μέρα και το υπόλοιπο της χρονιάς, προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει τι θα κάνει, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο ενδεχόμενα στο μυαλό της. Είτε θα παίξει ακόμα σε 2-3 τουρνουά προσπαθώντας να κάνει το καλύτερο που μπορεί, είτε θα κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, προκειμένου να βάλει τις σκέψεις της και το μυαλό της σε μια σειρά.

"Η νέα χρονιά είναι κάτι που μου ακούγεται πολύ μακρινό, το θέμα είναι τι θα κάνω από αύριο. Ενδεχομένως να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω τις σκέψεις και το μυαλό μου σε μια σειρά. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος, να παίξω σε 2-3 ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει. Είναι πολύ φρέσκο τώρα για να πω τι θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα του αγώνα, αλλά αυτά είναι τα δυο σενάρια που υπάρχουν στο μυαλό μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots