Ξέσπασε η Siegemund: "Ο κόσμος δεν με σεβάστηκε καθόλου" (vid)

 
Ξέσπασε η Siegemund: "Ο κόσμος δεν με σεβάστηκε καθόλου" (vid)
tn team Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 18:45

Δακρυσμένη και πολύ απογοητευμένη, η Laura Siegemund ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα της με την Coco Gauff στο Arthur Ashe Stadium, για την άσχημη συμπεριφορά που έδειξε απέναντί της το κοινό της Νέας Υόρκης.

Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την αγαπημένη του κοινού, Coco Gauff, που μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις της αποτελεί δικαιολογημένα και μια πολύ μεγάλη ελπίδα των Αμερικανών για τίτλο στο US Open.

Σε πολλά σημεία του αγώνα υπήρξε η "κατηγορία" πως η Siegemund έπαιρνε πολύ χρόνο για να ξεκινήσει το παιχνίδι και τέσταρε τα όρια του time violation. Η Gauff διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό και στη διαιτητή, με τον κόσμο να αναλαμβάνει από εκεί και πέρα και να γίνεται πολύ εχθρικός προς την 35χρονη Γερμανίδα, η οποία παρέμεινε ήρεμη και συνέχισε τον αγώνα της. 

Η 18χρονη Αμερικανίδα έφτασε τελικά στη νίκη με 3-6, 6-2, 6-4 σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες, με τη Siegemund όχι μόνο να μην παίρνει το χειροκρότημα για την προσπάθειά της μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά να δέχεται και έντονες αποδοκιμασίες κατά την αποχώρησή της από το Arthur Ashe.

Αυτό τη λύγισε ψυχολογικά, με τη Γερμανίδα, στα 35 της χρόνια και χωρίς να έχει προκαλέσει γενικότερα στην καριέρα της τέτοιες συμπεριφορές, να ξεσπάει στη συνέντευξη Τύπου.

"Είμαι πολύ, πολύ απογοητευμένη με τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε ο κόσμος σήμερα. Είμαι μια μαχήτρια και ποτέ δεν έκανα τίποτα εναντίον του κόσμου. Έμεινα ψύχραιμη και δεν έκανα ούτε καν κάποια χειρονομία προς τον κόσμο. Και εκείνοι δεν με σεβάστηκαν καθόλου. Μου συμπεριφέρθηκαν λες και προσπάθησα να κλέψω, να κάνω ζαβολιές και να πάρω τη νίκη με κάποιον ύπουλο τρόπο ή κάτι τέτοιο. Μου συμπεριφέρθηκαν λες και ήμουν κακός άνθρωπος. Υπάρχουν παίκτες που πετάνε ρακέτες, που ουρλιάζουν, που κάνουν άσχημες χειρονομίες προς το κοινό, εγώ δεν έκανα τίποτα ούτε για μια στιγμή... και ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση", είπε δακρυσμένη η Siegemund.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Eurosport (@eurosport)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots