Το ευχαριστήριο μήνυμα της Σάκκαρη: "Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω"

 
Το ευχαριστήριο μήνυμα της Σάκκαρη: "Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω"
© Dustin Satloff/USTA
tn team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 0:26

Η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε τις τελευταίες δυο ημέρες και της δίνει δύναμη και θέληση για να συνεχίσει, μετά το mental breakdown που είχε στη Νέα Υόρκη από τον πρόωρο αποκλεισμό στο US Open και τις σκέψεις να κάνει διάλειμμα από το tour.

Θυμίζουμε πως η Μαρία είχε βρεθεί σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα της από τη Rebeka Masarova τη Δευτέρα και ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μεταξύ άλλων είπε και πως νιώθει να ντροπιάζει τον εαυτό της, τους ανθρώπους της και όλους τους Έλληνες, με αυτό το αποτέλεσμα, κάτι που προφανώς δεν ισχύει.

Από τότε, έλαβε πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης από τον κόσμο κι έτσι τον ευχαρίστησε σήμερα, με μια δημοσίευση που γράφει: "Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη και τη στήριξη όλων σας τις τελευταίες 48 ώρες. Κάποιες φορές πρέπει να «πιάσεις πάτο» για να εκτιμήσεις τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου δίνετε κίνητρο και θέληση να συνεχίσω. Μη ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας..."

Με τα λόγια της αυτά, η Σάκκαρη αφήνει εκτός τραπεζιού και το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, όπως είχε πει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της Δευτέρας.

Θα πάει έτσι για ένα δυνατό φινάλε, όπως είχε κάνει και πέρσι, με τη μάχη για το WTA Finals να είναι ανοιχτή και τη Σάκκαρη να βρίσκεται στο Νο.14 του Race αυτή τη στιγμή. Πρώτο προγραμματισμένο της τουρνουά από δω και πέρα είναι το 500άρι του Σαν Ντιέγκο, σε 2 εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots