49λεπτη πρόκριση για την Swiatek! (vids)

 
49λεπτη πρόκριση για την Swiatek! (vids)
© USTA
tn team Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:36

Ακόμα μια εμφατική νίκη πέτυχε η Iga Swiatek, που πήρε μέσα σε 49 λεπτά το εισιτήριο για τις "16" καλύτερες του US Open. Εκεί θα βρίσκεται και η Karolina Muchova.

Μόλις 49 λεπτά έμεινε στο court η Iga Swiatek, η οποία συνέτριψε την Kaja Juvan με 6-0, 6-1 και πήρε άλλη μια πολύ άνετη πρόκριση στο US Open.

Η 22χρονη Πολωνή, η οποία υπερασπίζεται τον τίτλο της στο Grand Slam της Νέας Υόρκης, πέτυχε 21 winners και είχε μόνο 5 αβίαστα λάθη στο σημερινό ματς, στο οποίο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τη γραμμή του σερβίς και αξιοποίησε τα 5 από τα 6 break points που δημιούργησε.

Ήταν μια ακόμα πολύ εντυπωσιακή πρόκριση, εις βάρος μιας παίκτριας που μπορεί να μην είναι ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, διέγραψε όμως μια πολύ καλή πορεία ξεκινώντας από τα προκριματικά και μεταξύ άλλων απέκλεισε τη Νο.29 του ταμπλό, Elisabetta Cocciaretto.

Η Swiatek, η οποία έχει χάσει 9 games στις πρώτες 3 αναμετρήσεις της στο US Open, θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο μια εκ των Jelena Ostapenko και Bernarda Pera.

Νωρίτερα, την πρόκριση για την τελική 16άδα πήρε και η Karolina Muchova, η οποία έβγαλε εκτός την Taylor Townsend με 7-6 (0), 6-3, σε μια αρκετά δύσκολη αποστολή.

Η 27χρονη Τσέχα, η οποία διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας της και ήταν φιναλίστ στο Roland Garros και στο Σινσινάτι αυτό το καλοκαίρι, θα παίξει στον 4ο γύρο με την Κινέζα Xinyu Wang. Εκείνη πέρασε για 1η φορά στον 4ο γύρο ενός Slam, χάρη στη νίκη της με 4-6, 6-3, 6-2 επί της Anna Karolina Schmiedlova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots