Ο Medvedev θα ψάξει πειρατικό σάιτ για να δει... US Open! (vid)

 
Ο Medvedev θα ψάξει πειρατικό σάιτ για να δει... US Open! (vid)
© Mike Lawrence/USTA
tn team Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:01

Την ώρα που βρίσκεται στο US Open, o Daniil Medvedev παραδέχτηκε πως θα δει αγώνα του US Open σε πειρατικό σάιτ!

Δεν ακούγεται και τόσο παράδοξο βέβαια αυτό που είπε ο Ρώσος, ο οποίος πάντα καταφέρνει να ψυχαγωγεί στις συνεντεύξεις του.

Ο λόγος είναι μια κόντρα που εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης Spectrum και της Disney, που παρέχει το δίκτυο του ESPN, το οποίο έχει τα δικαιώματα του US Open. Από τις 31 Αυγούστου, η διαφωνία που είχαν στο οικονομικό κομμάτι οι δυο κολοσσοί, έφερε την απόφαση της Spectrum να ρίξει μαύρο στα κανάλια της Disney, συμπεριλαμβανομένου του ESPN, του ABC και άλλων πολύ γνωστών δικτύων.

Ο Medvedev είπε πως θέλει να δει τον αγώνα του Ben Shelton με τον Frances Tiafoe το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα), όμως στο ξενοδοχείο που μένει έχουν Spectrum κι έτσι δεν πιάνουν ESPN. Επομένως, δεν δίστασε να πει ότι θα ψάξει στο ίντερνετ για τα γνωστά πειρατικά σάιτ, προδίδοντας με την απάντηση και το χαμόγελό του πως μάλλον δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα το κάνει.

"Πολλά ξενοδοχεία έχουν Spectrum κι έτσι δεν μπορώ να το δω στην τηλεόραση πλέον. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή παράνομο, αλλά θα πρέπει να βρω έναν τρόπο, γιατί δεν μπορώ να το δω στην τηλεόραση. Θα μπω στο ίντερνετ, σε πειρατικά σάιτ και θα δω τένις εκεί, δεν έχω άλλη επιλογή", είπε χαρακτηριστικά ο Medvedev στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Alex De Minaur.

Βέβαια, από τη στιγμή που θα δει διαδικτυακά τα ματς, θα υπάρχει σίγουρα και ο νόμιμος τρόπος, όπως η συνδρομή στην εφαρμογή του ESPN, αλλά αυτό μάλλον δεν πέρασε από το μυαλό του Daniil!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots