Η Sabalenka διέλυσε τη ρακέτα της στα αποδυτήρια μετά τον τελικό (vid)

 
Η Sabalenka διέλυσε τη ρακέτα της στα αποδυτήρια μετά τον τελικό (vid)
tn team Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:46

Κρατώντας στο ένα χέρι την τσάντα της και στο άλλο το τρόπαιο της φιναλίστ, η Aryna Sabalenka έβγαλε τη ρακέτα της μόλις έφτασε στο γυμναστήριο των αποδυτηρίων και ξέσπασε χτυπώντας της με μανία στο πάτωμα! Δείτε το viral βίντεο.

Μια από τις "παρακάμερες" της τηλεοπτικής κάλυψης του US Open, κατέγραψε το περιστατικό, με την Sabalenka να διαλύει τη ρακέτα της στο πάτωμα, χωρίς να μιλήσει ή να κάνει οτιδήποτε άλλο. Μετά από μερικά χτυπήματα, την πέταξε στα σκουπίδια και συνέχισε το δρόμο της. 

Όπως είπε και στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς, η Λευκορωσίδα ένιωσε να χάνει από τον ίδιο της εαυτό και εν μέρει είχε δίκιο, αφού έφτασε τα 46 αβίαστα λάθη στον τελικό με την Coco Gauff.

"Σκεφτόμουν πολύ σήμερα και έκανα πολλά ανόητα λάθη που δεν έπρεπε να κάνω. Γενικά είχα πολλά αβίαστα λάθη, στο 2ο σετ ήταν υπερβολικά πολλά, όταν δηλαδή ξεκίνησα να πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το ματς. Με κατέκλυσαν τα συναισθήματα μετά το 2ο σετ, ήταν ένας αγώνας εναντίον του εαυτού μου. Τα καλά νέα είναι πως ήμουν εγώ εναντίον του εαυτού μου, τα κακά είναι πως ακόμα έχω αυτά τα προβλήματα, αλλά το αποδέχομαι και θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά ώστε την επόμενη φορά να μην νιώσω την παραμικρή κούραση στο court. Θα δουλέψω και θα γίνω καλύτερη", είπε χαρακτηριστικά η Sabalenka, η οποία από αύριο θα είναι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots