Medvedev: "Novak, τι κάνεις ακόμα εδώ;" (vids)

 
Medvedev: "Novak, τι κάνεις ακόμα εδώ;" (vids)
© Garrett Ellwood / USTA
tn team Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 3:32

Η επική ατάκα του Daniil Medvedev στον Novak Djokovic και τα πολύ όμορφα λόγια που μοιράστηκε για τον Σέρβο τενίστα.

"Πρώτα απ' όλα, θέλω να ρωτήσω τον Novak, τι κάνεις ακόμα εδώ; έλα τώρα...!" είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην απονομή του US Open o Medvedev, κάνοντας όλο το Arthur Ashe Stadium να γελάσει.

Και συνέχισε: "Πέρα απ' την πλάκα, είναι ο 3ος μας τελικός, ελπίζω όχι ο τελευταίος γιατί πιθανότατα θα είσαι σε πολλούς ακόμα. Δεν ξέρω σκοπεύεις να χαλαρώσεις λίγο! Συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα σου. Νιώθω πως δεν έχω κακή καριέρα και έχω 20 τίτλους, ενώ εσύ έχεις 24 Grand Slams, ουάου!"

Ο Medvedev μίλησε περισσότερο για τον Djokovic, λέγοντας πως είναι σπουδαίο ότι τον κέρδισε σε έναν τελικό Grand Slam (το 2021), όμως από την άλλη ίσως να είχε διαφορετική καριέρα, αν δεν τον έβρισκε μπροστά του συνέχεια!

"Το βρίσκω εκπληκτικό ότι έχω κερδίσει τον Novak σε έναν τελικό Grand Slam. Μέχρι τώρα είναι το απόγειο της καριέρας μου. Την ίδια στιγμή, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, γιατί αν δεν υπήρχε εκείνος και ο Rafa... Έχω παίξει ήδη σε 5 τελικούς Grand Slams και ήταν όλοι εναντίον τους, οπότε κατάφερα να κερδίσω μόνο τον έναν.

Με ωθεί να γίνομαι καλύτερος (ο Novak) και το έχω ξαναπεί αυτό στην Αυστραλία, αλλά θα το ξαναπώ γιατί μας βλέπουν νέοι άνθρωποι. Πρώτη φορά που τον συνάντησα ήμουν γύρω στο Νο.500 του κόσμου και ήταν πολύ ευγενικός, μου συμπεριφέρθηκε σαν κανονικός άνθρωπος και με εξέπληξε, ήταν εκπληκτικό. Ακόμα το κάνει αυτό, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είτε έχει 12 Slams, είτε 24, είτε 30, θα κάνει το ίδιο. Αυτό είναι το σπουδαίο μ' αυτόν τον άνθρωπο."

Τέλος, ο Medvedev έκανε ένα ακόμα χιουμοριστικό σχόλιο για την επέτειο με τη σύζυγό του, Daria, στην οποία πριν 2 χρόνια παίζοντας και πάλι στην επέτειό τους είχε τη δυνατότητα να της αφιερώσει τη νίκη του.

"Ήμουν εδώ πριν 2 χρόνια, όταν κέρδισα, και σκέφτηκα τι υπέροχο δώρο επετείου για τη σύζυγό μου... τι σκ** δώρο σήμερα! Είναι αστείο γιατί συνήθως οι ημερομηνίες αλλάζουν, όμως φέτος ο τελικός έπεσε πάλι στην επέτειό μας και σκέφτηκα, έλα, κάντο άλλη μια φορά, αλλά δεν συνέβη."

Ολόκληρη η ομιλία του Medvedev:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots