Wimbledon: Έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο

 
Wimbledon: Έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο
Wimbledon: Έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 4:27

Μπορεί ακόμα να απέχουμε 3,5 μήνες από το Wimbledon, αλλά στο Λονδίνο σκέφτονται από τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και την ακύρωση του τουρνουά.

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει αναστείλει τη λειτουργία του τένις σε όλο τον κόσμο, σε μια απόφαση που αποδείχτηκε σωστή, καθώς οι περισσότερες χώρες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η αναστολή ισχύει έως τις 26 Απριλίου, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεχιστεί και μετά απ' αυτή την ημερομηνία. Προς το παρόν, τόσο το Roland Garros, όσο και το Wimbledon, που είναι προγραμματισμένο για πολύ αργότερα, (29 Ιουνίου), δείχνουν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

"Η AELTC συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση με τον κορωνοϊό, να συνεργάζεται με την κυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και ακολουθεί τις συμβουλές τους, σχετικά με τις καλές πρακτικές υγιεινής στις εγκαταστάσεις της", είπε ο Eloise Tyson, υπεύθυνος επικοινωνίας του All England Lawn Tennis Club, στο Ubitennis.

"Ενώ συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τη διεξαγωγή του Championships αυτή τη στιγμή, θα ενεργήσουμε υπεύθυνα, για το καλό της ευρύτερης κοινωνίας. Σε περίπτωση που η κυβέρνηση απαιτήσει να ακυρώσουμε το τουρνουά, οι πολιτικές ασφάλισης που έχουμε θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots