WTA
Δεν θα παίξει στο Wimbledon η Osaka

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 22:15

Μετά την ξαφνική της αποχώρηση από το Roland Garros για λόγους ψυχικής υγείας, η Naomi Osaka απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Wimbledon, σχεδιάζει όμως να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η Naomi Osaka δεν θα αγωνιστεί στο γρασίδι ούτε αυτή τη χρονιά, αποσύροντας τη συμμετοχή της και από το Wimbledon.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν την έναρξη του Roland Garros, η 23χρονη Γιαπωνέζα, είχε επικοινωνήσει στους διοργανωτές και στους φιλάθλους, πως δεν θα έδινε καμία συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι, για λόγους ψυχικής υγείας.

Το τουρνουά την τιμώρησε με πρόστιμο και την απείλησε με ακόμα μεγαλύτερες κυρώσεις, με αποτέλεσμα η κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων να κάνει μια πιο αποκαλυπτική ανακοίνωση, στην οποία εξήγησε ότι για μεγάλες περιόδους περνάει καταθλιπτικά επεισόδια και πως οι συνεντεύξεις δεν ήταν ποτέ εύκολες για εκείνη, πόσω μάλλον σε μια τέτοια περίοδο. Γι' αυτό το λόγο απέσυρε τη συμμετοχή της από το Roland Garros μετά από έναν αγώνα, αφήνοντας αδιευκρίνιστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Δεν θα αγωνιστεί ούτε στη σεζόν του γρασιδιού, όπως προέκυψε από την τελευταία εξέλιξη της απόσυρσης από το Wimbledon, όμως σκοπεύει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν 2 εβδομάδες μετά το βρετανικό Grand Slam στο Τόκιο.

"Χρειάζεται λίγο προσωπικό χρόνο ακόμα με τους φίλους και την οικογένειά της. Θα είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστεί μπροστά από τους συμπατριώτες της", ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος της Γιαπωνέζας αθλήτριας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots